CAP DE SEMANA COMPLET!!!

Acabem semana… comencem mes… bufff… com passa el temps, en no rés ja estàn els primers objectius de la temporada damunt, peró abans cal parlar de lo que ens espera aquest cap de semana.
 
Comencem per la nostra Ultra women Xari Adrian, que aquest cap de semana participarà en les jornades de presentació de la ruta dels 7 pobles de la Tinença de Benifassà, juntament amb corredors de la talla de Tersa Nimes o Vicent Esteller entre d’altres… Esperem que disfrute molt i que l’iniciativa dels nostres amics i companys de la Tinença vaja cap endavant.
 

D’altra banda, l’altra Ultra women del cual soc preparador físic, Sonia Escuriola, segueix en el seu procés de recuperació, ja inmerssos en la fase de reforçament muscular, i suman algo de volum en bici… de segur que molt prompte ja torna a estar donant guerra per eixes sendes!!!
 

Per a concluir, el diumenge 3 de febrer, en la V cursa de muntanya de Torreblanca, tindrem la participació de dos membres del estudi d’entrenament personal, Toni Pla i Vicent Betoret, els dos juguen en casa, i de segur que tindràn la màxima motivació per fer una bona cursa, i seguir en les bones sensacions mostrades per els dos en les seues estrenes en les carreres del Gimnàs Ventura i la Vilavella. Molta sort xics!!!
 

Ah!!! i tampoc vuic oblidar.me de dos persones especials que també estrenaràn temporada el diumenge en Torreblanca, a la meua germana Sonia i a la nostra coneguda Lorena Lliberós, que els està començan a agafar el cuquet de les carreres i del running… que dure molt!!! Per cert, no cremeu molt a Cristian i a Jose, jejejeje… gassssssssss!!!
 

En cuan a mi, cap de semana d’acumulació de volum en els entrenos, toca ser sacrificat i constan estos dies…
 
Salut i muntanya!
 
 
 
 
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s